sobota 8. ledna 2011

Брава девушка!




Tak tohle přesně skandovalo ruské publikum, pro něž jsme hráli včerejší koncert v jednom z hotelů na Karlovarské kolonádě. Je isce pravda, že Krlovy Vary (Карловы Вары)jsou vyhlášeny přítomností značného množství Rusů, ale když jdu po Václaváku, slyším tu samou azbuku, a to v míře, která stojí za povšimnutí.
Karlovarští Rusové nosí touto dobou většinou kožichy, kozačky (oblíbili si značku Gucci), velké čepice (což letošní zimu frčí) a kožené prstové rukavičky. Tak se prochází po kolonádě a sem tam vlezou do některého z luxusních butiků, a těch je tu plno!
Když hrajeme pro takové nóbl turisty, samozřejmě mi neujde žádný módní kousek přítomných. Člověk si pomalu zvykne na to, že neoblečou nic jiného než věhlasnou značku. Celkové sumy za jeden večerní outfit redši a ni neodhaduji.... Toto, prosím, není závist, ale konstatování. Ani nevíte, jak jim to všem přeju.

I am weearing: 3Suisses shoes and coat, Miu Miu handbag, Zara skirt, Hat (made by my mother)

9 komentářů:

  1. no náhodou, teba by som kľudne vyhlásila za Rusku :))

    OdpovědětVymazat
  2. Pěknou čepici máš! :)

    http://dasdushablog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Ach, ja tak zboznuji Karlovy Vary :) Muj nejlepsi pritel je z toho mesta a uzivam si kazdou navstevu u nej. (Ano cepicku z norka ma take a ted ma zalusk na panske kozacky Gucci :D mas odhad)

    Koncerty musi byt skvele, nevedela jsem, ze probihaji i v zime, vim, ze v lete na zahajeni lazenske sezony. aaaaach, miluji klasickou hudbu a KV, nekdy Te treba uvidim :)

    OdpovědětVymazat
  4. Byla jsi božská, zpívala jsi jsi překrásně jako vždy a tvůj vzhled nevinného anděla dostal ruské posluchače do transu.

    OdpovědětVymazat
  5. čepice je pěkná! máš ale gramatickou chybu v nápisu :))správně je to :браво девушка (s očkém na konci slova bravo) a rusové kožichy a takové čepice nosí i v Rusku a odjakživa, to počasí tam je na tuhle modu nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, tak to sorry - asi mne zmátlo jak čtou "o" skoro jako "a". A nic proti ruským kožichům nemám...:)

    OdpovědětVymazat
  7. Ach, tu Miu Miu tašku Ti strašně závidím! Kde jsi ji pořídila?

    OdpovědětVymazat