pondělí 2. května 2011

Pokračování úklidu





Uděláme to tedy jinak - je jednotná cena za kus, a to 50 Kč, plus 50 Kč poštovné. Tak si uvědomte, ža za stovku můžete mít moc pěkný kousek. Budete-li mít zájem i víc kousků, poštovné platíte logicky jen jedno. Tak vybýrejte!!!
P.S. cena platí i pro předcházející post

Leopardí sukně - 10% bavlna, značka neznámá. Pas 2X40 cm (nosí se v bocích), délka přední části 28 cm, dékla zadní části 33 cm, šířka v dolním lemu 2X52 cm. Vzadu na zip (dlouhý 15 cm) a na knoflíček

Námořnický svetr z kapucí - kupovaný v Quelle, nošený dvakrát. Velikost S/M, délka od pičky výstřihu dolů 32 cm, déjla rukávu 70 cm (3/4 rukáv). Velice příjemný materiál, odaduji na bavlnu s trochou akrylu.

Námořniský svetřík s knoflíky z Orsaye (S) - délka 54 cm, šířka mezi průramky 39 cm, délka rukávu 44 cm, průměr knoflíku 2,5 cm, délka knoflékové légy 20 cm. S bílými plátěnými kalhotami je dokonalý!

Červený svetřík ze Zary (XS - ale sedí i S) - 70% bavlna + 30% nylon, mezi průramky 39 cm, délka předního dílu od špičky výstřihu 36 cm, délka rukávu 70 cm, délka zadního dílu 54 cm.

2 komentáře:

  1. Náhodou jsem objevila váš blog a zalíbily se mi hned 2 první svetříky. Mohla bych si je objednat, přestože sama žádný blog nevlastním, nebo je nabídka pouze pro známé? Děkuji, Lucka.

    OdpovědětVymazat
  2. Je to nabídka pro všechny :) Kontaktujte mne, prosím,na belladonne@seznam.cz, domluvíme se na platbě.

    OdpovědětVymazat